Disclaimer og ophavsret

Materialet på hjemmesiderne www.nordsoefonden.dk og www.nordsoeenheden.dk er forsøgt gengivet så korrekt og opdateret som muligt.

Information på hjemmesiderne stilles til rådighed uden nogen form for garanti, og Nordsøenheden er således ikke ansvarlig for direkte/indirekte tab eller skader som følge af indholdet på disse hjemmesider.

 

Links til andre hjemmesider

Hjemmesiderne indeholder enkelte links til andre hjemmesider. Som bruger af www.nordsoefonden.dk og www.nordsoeenheden.dk skal du være opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik.

Nordsøenheden garanterer derfor ikke, at disse hjemmesider, eller serveren hvorpå de ligger, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer. Et link til en given hjemmeside indebærer ikke, at Nordsøenheden tilslutter sig indholdet af siden.

 

Ophavsret

Ophavsretten til hjemmesiderne og rettighederne til deres indhold og design tilhører Nordsøenheden. Du kan vederlagsfrit kopiere tekstmateriale fra hjemmeside - såvel elektronisk som i papirform. Det forudsættes dog, at Nordsøfonden anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre i materialets indhold.

Mht. billeder, figurer og illustrationer, herunder logo, skal du indhente tilladelse fra Nordsøenheden før evt. brug.

 

Links til nordsoefonden.dk og nordsoeenheden.dk
Det er tilladt at oprette links – herunder dybe links – til hjemmesiderne. Links må dog ikke bruges reklamemæssigt eller lignende uden udtrykkelig, skriftlig tilladelse fra Nordsøenheden.

 

Fortrolighed

Når du tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrev, beder vi om at få oplyst din e-mail og dit navn. Oplysningerne gemmes i en database, som kun benyttes til at udsende nyheder. Nordsøfonden videregiver ikke dine data til andre organisationer eller virksomheder.

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14